-10 % ekstra ved køb over 3.750 kr. på alle produkter med koden VU10
Uanset om De er en mester ved komfuret eller en nybegynder i køkkenet, afhænger succesen med Deres retter ikke kun af Deres kogekunst, men er også stærkt påvirket af kvaliteten af det madlavningsudstyr, De bruger til at tilberede dem. For at hjælpe Dem på vej i Deres kulinariske eventyr, har De mulighed for at benytte:
Madlavningsudstyr er langtfra det eneste udstyr, De har brug for for at brillere i køkkenet. De har også brug for redskaber, der gør det muligt at skære, hakke, rive, skrælle, blande, røre og piske Deres mad.
Faktisk er knive, grøntsagsskrællere eller mandoliner uundværlige til at forberede maden og give Deres tilberedninger forskellige teksturer og dimensioner. Mens spatler, øser, skummeskeer eller pastaserveringer gør det muligt at håndtere varm mad sikkert. Disse forskellige køkkenredskaber findes i forskellige materialer, især rustfrit stål, træ og silikone. Vælg dem efter Deres præferencer, men også under hensyntagen til den type madlavningsudstyr, De bruger, og især deres belægning. Det frarådes kraftigt at bruge metalredskaber med non-stick Teflon-pander for ikke at beskadige dem.
En af nøglerne til at lykkes med tilberedningen af Deres retter er organisation. Der findes en række køkkentilbehør, der hjælper med at holde Deres arbejdsbord og mere generelt Deres køkken rent og ordentligt: bestikbakker, afdrypningsbakker, flaskeholdere eller opbevaringsbokse. Sidstnævnte er særligt nyttige til intelligent opbevaring af Deres mad: deres form, ofte rektangulær, giver mulighed for at stille dem på række og stable dem i Deres køkkenskabe og dermed optimere pladsen. Velvalgte opbevaringsbokse kan hjælpe med at bevare friskheden af Deres ingredienser og rester i længere tid.
Bordopdækning er en væsentlig del af madlavning, der forvandler hvert måltid til en ægte gastronomisk oplevelse. Det omfatter en lang række bordartikler fra bestik til dekorationstilbehør.
Basisbestik, såsom gafler, knive og skeer, er afgørende for at nyde retterne. Afhængigt af måltidet kan De også have brug for specifikt bestik, såsom stegknive eller skaldyrskløer. Vintilbehør er uundværlige for fuldt ud at værdsætte denne drik. Blandt disse finder De især proptrækker, vindekantør og isspand.
Det er vigtigt at bemærke, at valget af artikler ikke bør begrænses til deres funktionelle aspekt. Valget af materialer, farver og stilarter er afgørende for at skabe en behagelig atmosfære under Deres måltider, der er gunstig for at nyde Deres retter: brugen af træredskaber kan tilføje et rustikt præg til Deres bord, mens bestik af rustfrit stål afspejler en mere moderne æstetik.